Physiognomy

Θάνος Γεωργιλάς

“Οινο-ποίηση… στους άγριους ανέμους του Αιγαίου” Θάνος Γεωργιλάς, Επικεφαλής οινολόγος Οινοποιίας T-Oinos (Τηνιακοί Αμπελώνες).

Νικόλας Γιαννόπουλος

O μοναδικός Έλληνας με τον τίτλο του καλύτερου Sommelier στην Ελλάδα για 3 συνεχόμενα έτη, Νικόλας Γιαννόπουλος μας αποκαλύπτει τα cons and pros της πανδημίας, όσον αφορά στον χώρο του Οίνου.

Michel Rousso

“Bar and Wine” σημαίνει επιτυχία και ξεχωρίζει εν καιρώ πανδημίας, κοιτώντας μπροστά!“

Άγγελος Ρούβαλης

Κρασί το προϊόν με τον αστείρευτο πλούτο συμπιεσμένο σε ένα μπουκάλι

Βασίλης Ρεμιγιάκης

Μια καινούρια ιδέα και μια συζήτηση μέσα από τη ματιά ενός ανθρώπου, που ασχολείται με την ευρύτερη πώληση του κρασιού και την επικοινωνία του γενικότερα, για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Σωσάννα Κατσικώστα

Η ισχύς εν τη ενώσει, προτρέπει το αρχαίο ρητό με την αέναη αξία και οινοποιοί, επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό.

Michelle Cherutti-Kowal MW

Θεωρώ ότι η διδασκαλία είναι σημαντικό κομμάτι της οινικής βιομηχανίας. Όσο περισσότερα μαθαίνεις για το κρασί τόσο περισσότερο εκτιμάς τη σκληρή δουλειά των καλλιεργητών και των παραγωγών.