Όροι και προϋποθέσεις

Καλώς ορίσατε στον ιστότοπό μας https://wineillusion.gr/ . Εάν συνεχίσετε την περιήγηση και τη χρήση του παρόντος ιστότοπου, συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε και δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης, τα οποία σε συνδυασμό με την πολιτική απορρήτου διέπουν τη σχέση της ARIAPR μαζί σας αναφορικά με αυτόν τον ιστότοπο. 

Ο όρος “ARIAPR” ή «εμάς» ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου, η επίσημη έδρα του οποίου είναι ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 41, 15669, ΠΑΠΑΓΟΥ. Ο όρος «εσείς» ή «εσάς» αναφέρεται στον χρήστη ή στον επισκέπτη του ιστότοπου μας. 

Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους παρακάτω όρους χρήσης: 

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται μόνο για τη γενική ενημέρωσή σας και χρήση από εσάς. Δύναται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. 
  • Ούτε εμείς ούτε κάποιος τρίτος παρέχουμε οποιαδήποτε υπόσχεση καλής εκτέλεσης ή εγγύηση σχετικά με την ακρίβεια, το επίκαιρο, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και του υλικού που υπάρχουν ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και το υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποποιούμαστε ρητώς πάσα ευθύνη για τις εν λόγω ανακρίβειες ή λάθη στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία. 
  • Αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου τον κίνδυνο χρήσης των πληροφοριών ή του υλικού που περιέχει ο ιστότοπος, για την οποία δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω του ιστότοπου ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες σας. 
  • Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο συνιστά ιδιοκτησία μας ή για το οποίο έχουμε άδεια χρήσης. Σε αυτό το υλικό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η μορφή, η όψη και τα γραφικά. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, εκτός του πλαισίου της σημείωσης για τα πνευματικά δικαιώματα, η οποία αποτελεί μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. 
  • Όλα τα εμπορικά σήματα που αναδημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο και τα οποία δεν συνιστούν ιδιοκτησία του διαχειριστή ή για το οποία ο διαχειριστής δεν διαθέτει άδεια επισημαίνονται στον ιστότοπο. 
  • Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ενδέχεται να επιφέρει αξιώσεις για ζημίες ή/και να συνιστά ποινικό αδίκημα. 
  • Αυτός ο ιστότοπος μπορεί κατά καιρούς να περιλαμβάνει συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για δική σας ευκολία, προκειμένου να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες. Το γεγονός αυτό δεν συνεπάγεται ότι υποστηρίζουμε τους συνδεόμενους ιστότοπους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεόμενων ιστότοπων. 
  • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε αυτόν τον ιστότοπο από άλλον ιστότοπο ή έγγραφο, χωρίς να λάβετε προηγουμένως τη γραπτή συγκατάθεση της [ARIAPR].