Δύο κορυφαίες κατηγορίες οίνων, που είθισται να προαναγγέλλουν την αρχή και να επισφραγίζουν το τέλος ενός δείπνου (προδόρπιοι και επιδόρπιοι), συναντώνται σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Τερψιχόρη του Hilton, σε απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Από τη σαμπάνια μέχρι τα prosecco και τα ταχύτατα αναπτυσσόμενα ελληνικά αφρώδη και από τα θρυλικά port μέχρι τα μεγαλειώδη μοσχάτα και vinsanto της Ελλάδας συντίθεται ένα πλέγμα με μερικά από τα καλύτερα κρασιά του ελληνικού και του διεθνή αμπελώνα. Οι θιασώτες τους είναι από τους πιο ενθουσιώδεις και φανατικούς μεταξύ των οινόφιλων!

Η είσοδος στην έκθεση θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19 σε ισχύ.

Απαραίτητη είναι η προαγορά προς 10€ (φοιτητικό 7€, με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας), ανά περίοδο τεσσάρων ωρών, από τις δύο που χωρίζεται η διάρκεια της έκθεσης. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά περίοδο είναι 250 άτομα, αλλά εάν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορεί να προαγοραστεί εισιτήριο για αμφότερες τις περιόδους.

Οι ώρες διάρκειας των δύο αυτών περιόδων είναι οι εξής:

11:00 – 15:00, 1η περίοδος και 16:00 – 20:00, 2η περίοδος

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα (15:00 – 16:00) η αίθουσα θα εκκενωθεί για αερισμό και κατάλληλη προετοιμασία για να υποδεχτεί τους επόμενους επισκέπτες.

Θα τηρηθούν όλα τα λόγω covid-19 υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε εκθέτες και επισκέπτες να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τη διοργανώτρια εταιρεία οινικής επικοινωνίας, Vinetum, στα info@vinetum.gr και 210 766 0560.