Η διονυσιακή γιορτή BΑΚΧΕΣ αφιερωμένη στα ελληνικά κρασιά ήπιας φυσικής οινοποίησης επιστρέφει στο Ρομάντσο στις 1 και 2 Μαρτίου 2024 από τις 11:00 μέχρι τις 20:00! Και τις δύο ημέρες μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει After Party με σπουδαίους Έλληνες μουσικούς και djs που θα μας ταρακουνήσουν.

Σύγχρονοι Έλληνες artisanal οινοπαραγωγοί με αφορμή την αγάπη τους για το κρασί χωρίς παρεμβάσεις και πιστοί στην βιολογική ή βιοδυναμική καλλιέργεια αλλά και την χρήση γηγενών ζυμών θα βρεθούν για ακόμα μια φορά στην μεγάλη γιορτή των Βακχών. Η έκθεση, όπως πάντα θα πλαισιώνεται από μια σειρά ταλαντούχων μουσικών που θα απολαύσουμε ζωντανά στη σκηνή του Ρομάντσου αλλά και εικαστικών που με την συμμετοχή τους θα μετατρέψουν την έκθεση σε ένα πολυπολιτισμικό δρώμενο που το κρασί γίνεται το μέσο. Φρέσκο λιβανέζικο street food δια χειρός Feyrouz και κοινό έτοιμο να δοκιμάσει και να γνωρίσει τους ανθρώπους πίσω από το κρασί θα απογειώσουν για ακόμα μια χρονιά την πιο εναλλακτική έκθεση κρασιού της Αθήνας!

Οινοποιεία που θα συμμετέχουν: Akra Chryssos, Hatzidakis Winery, Domaine de Kalathas, Vouni Panayia Winery, Iliana Malihin Winery, Aori Wines, Karimalis Winery, Sclavos Wines, Domaine Myrsini, Oenos Nature, Sant’Or Wines, Petrakopoulos Winery, Aoton Winery, Sarris Winery, Dorian Wines, Tetramythos Winery, Mystes Wines, Kontogiannis Winery, Aoton Winery, The Knack Project, Zafeirakis Winery, Tsililis Terres, Markovitis Winery, Oenos Mittas, Tatsis Winery, Papadopoulos Viticulture, Karanikas Winery, Oenops, Thalassinos Microwinery, Georgas Family, Kostaki Winery