Το εμβληματικό σημείο συνάντησης στα Βόρεια Προάστια άλλαξε, έβαλε τα καλά του και μας υποδέχεται για τη νέα χρονιά. Ανακαινίστηκε ακολουθώντας ένα ζεστό, με βάση το ξύλο, luxury design με τα μοναδικά γραμμικά pattern να κυριαρχούν στο χώρο.

Το Chalet, πάντα πολυμορφικό, σας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί, με επαγγελματική επάρκεια, κάθε προσωπική και επαγγελματική σας εκδήλωση.

 Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δίνει φέτος τον καλύτερο του εαυτό, αξιοποιώντας  επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’όλο τον κόσμο, σε μια διαφορετική “casual fine dining” πρόταση, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος. Δοκιμάσαμε καρπάτσιο μοσχαριού με πίκλα μουστάρδας, κάπαρη, μαύρο σουσάμι και κρέμα αγριοράπανου και ταρτάρ μοσχαριού αρωματισμένο με τζίντζερ και dressing από μανιτάρι και σόγια, κανελόνι με κιμά μανιταριών σε βελουτέ κολοκύθας (μία μοναδική πρόταση για vegan και μη) και Tostadas με confit τομπιναμπούρ, pico de gallo και γουακαμόλε. Συνεχίσαμε με χοιρινό Iberian secreto με πουρέ γλυκοπατάτας και  Strip loin με καραμελωμένο πουρέ μανιταριών και κλείσαμε με cheesecake με λευκή σοκολάτα, crumble από φυστίκη αιγίνης με δημητριακά και κόκκινα φρούτα και τάρτα σοκολάτας με ελληνικό καφέ και παγωτό λουκούμι.

Στo Chalet θα επιστρέψετε  για brunch, light dinner, ένα ιδιαίτερο δείπνο ή ένα signature κοκτέιλ στη μπάρα ενώ τα live, τις Παρασκευές και τα Σάββατα και τα dj parties τις Κυριακές, έχουν ήδη γίνει talk of the town!

Το προσωπικό, φιλικό και έμπειρο, θα σας φροντίσει και θα κάνει τη κάθε μέρα σας ξεχωριστή.

Επισκεφτείτε το Chalet και τα social media του Chalet.

Chalet, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, 145 63, Κηφισιά (Πλατεία Πολιτείας), τηλ. 2106201081