Για πολλά χρόνια, ορισμένα τρόφιμα και ποτά είναι γνωστά για τις ιδιότητες που έχουν στο να συμβάλλουν στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης. Ο κατάλογος των αφροδισιακών περιλαμβάνει τρόφιμα όπως το σέλινο, το σκόρδο και το μάραθο καθώς και πολλούς τύπους θαλασσινών, μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη θεά του έρωτα αναδύθηκε από την θάλασσα.

Η σημερινή λοιπόν ημέρα δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από αυτά τα αφροδισιακά. Διαλέξτε μερικά από τα παρακάτω και αρχίστε τους πειραματισμούς:

Χαβιάρι : Τα αυγά των οξυρρύγχων. Δοκιμάστε το χαβιάρι με μια παγωμένη βότκα για μια πραγματική εμπειρία!

Γαρίφαλο : Ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αφροδισιακά. Είναι αποτελεσματικό ενάντια στη φυσική κούραση καθώς επίσης υποβοηθά και την μνήμη.

Πιπερόριζα : Από καιρό, η πιπερόριζα χρησιμοποιείται στα ποτά, για να διεγείρει τις αισθήσεις.

Ginseng : Eίναι ένα πολύ ισχυρό ορμονικό τονωτικό. Με το ginseng η σεξουαλική ενέργεια διαρκεί πολύ.

Τσίλι: Tα τσίλι από πράσινες πιπεριές του Cayenne ανεβάζουν την θερμοκρασία του σώματος και υποβοηθούν την κυκλοφορία του αίματος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται ένα ισχυρό αφροδισιακό.

Σαφράν : Oι στήμονες του λουλουδιού κρόκος, μπορεί να είναι διασκεδαστικοί με πολλούς τρόπους… Έχουν παρακινητικές ιδιότητες στις ερωτογόνες ζώνες και παρόμοια αποτελέσματα με αυτή των ορμονών.

Σταφύλια: Tα σταφύλια θεωρείται ότι έχουν παρακινητικές ιδιότητες αλλά και το κρασί μπορεί να οδηγήσει την λίμπιντο στα ύψη.

Στρείδια: Πιθανώς ο πιο hot- πρωταγωνιστής από όλα τα αφροδισιακά πλούσια σε φώσφορο, ιώδιο και ψευδάργυρο ο οποίος είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τη σεξουαλική υγεία και των ανδρών και των γυναικών. Ο μύθος υποστηρίζει ότι ο Casanova έτρωγε 50 ακατέργαστα στρείδια κάθε πρωί με την Madame Du Jour.

Έψιλον – όπως Έρωτας: Μια βιταμίνη με άμεση επίπτωση στη γονιμότητα και την σεξουαλική λειτουργία. Περιέχεται κυρίως στους ξηρούς καρπούς, το ταχίνι, το ελαιόλαδο και το αβοκάντο.

Σοκολάτα: Κατά την κατανάλωσή της απελευθερώνονται από τον εγκέφαλο ενδορφίνες, φυσικά οπιοειδή που βελτιώνουν τη διάθεση.

Μα πάνω απ’ όλα το καλύτερο αφροδισιακό είναι η καλή διάθεση και η αγάπη για τον σύντροφό μας.

Απολαύστε με τον καλύτερο τρόπο την σημερινή ημέρα.