Στον απόηχο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού, σημαντική από κάθε άποψη θεωρείται η εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνει το Δίκτυο Ποιότητα Οινοξένεια την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο συνεδριακό κέντρο,  στο Αίγιον και ώρα 11.00 π.μ.

Το Δίκτυο που φιλοδοξεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή Αιγιαλείας κ’ Καλαβρύτων, στον τομέα του Οίνου, της Γαστρονομίας κ’ του ποιοτικού Τουρισμού έχει ως μέλη πενήντα επιχειρήσεις της μεταποίησης, της εστίασης και της φιλοξενίας.

Ανάμεσα στους εισηγητές ξεχωρίζουν η παρουσία του κ. Ηλία Μαμαλάκη που θα εισηγηθεί το θέμα ‘Πως περιηγείται κανείς στις Γεύσεις ενός Τόπου’, η παρουσία της  κ. Μαρίας Αλεμπάκη Dr.Αγροτικής Οικονομίας για την σημερινή διαμόρφωση του οινοτουριστικού προϊόντος καθώς και η παρουσία της κ. Σοφίας Πέρπερα υπεύθυνης προώθησης του ελληνικού κρασιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αναφορές  στην ορεινή Αιγιαλεία ως ‘ένα παράθυρο στο μέλλον’.

Το Δίκτυο από τη μεριά του θα παρουσιάσει το δικό του πρόσωπο,  καθώς και τις προτάσεις του για την διοργάνωση των εκδηλώσεων ‘Οινοξένεια’.

Παρακαλούμε όπως περισσότερες λεπτομέρειες βρείτε στη πρόσκληση ΕΔΩ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.

Το ΔΣ του Δικτύου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ