Η Deals SA σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία παραγωγής ποτηριών Riedel παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον δεξιοτέχνη των ποτηριών Maximilian J. Riedel.

Ο συνεχιστής της 11ης γενιάς και ηγέτης της Riedel θα υποδεχτεί το ελληνικό κοινό για μια μοναδική παρουσίαση τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:30 στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο Maximilian J. Riedel θα ταξιδέψει τους συμμετέχοντες σε μια ενδιαφέρουσα και ενημερωτική εμπειρία, μέσα από τον κόσμο των αισθήσεων, η οποία θα αποδείξει τον πραγματικό αντίκτυπο του σχήματος και του μεγέθους του ποτηριού στην αντίληψη και την απόλαυση του κρασιού.

H αυστριακή εταιρεία Riedel αποτελεί εδώ και 265 χρόνια την πλέον πρωτοπόρο υαλουργία στην παραγωγή ποτηριών και καραφών κρασιού. Ο Claus J. Riedel to 1958 ήταν ο πρώτος σχεδιαστής που αναγνώρισε ότι το μπουκέτο, η γεύση, η ισορροπία και η επίγευση των κρασιών επηρεάζονται από το σχήμα του ποτηριού από το οποίο καταναλώνονται. Ο Maximilian J. Riedel με τη σειρά του φημίζεται τόσο για την επιτυχία του να κάνει γνωστή τη Riedel παγκοσμίως αλλά και για τις σχεδιαστικές του ικανότητες εφαρμόζοντας επιστημονικά αποδεδειγμένες τεχνικές και προσφέροντας νέα και καινοτόμα προϊόντα. Τα ποτήρια κρασιού Riedel, σχεδιασμένα σε συνεργασία με ειδικούς οινολόγους, είναι τα πρώτα που μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν λεπτομερώς για την εξαγωγή των οργανοληπτικών ιδιοτήτων του κρασιού και την ενίσχυση της γεύσης αφού κάθε τύπος κρασιού απαιτεί διαφορετικό ποτήρι για να εντείνει τα αρώματα και τις γεύσεις του.

Από το 1986 η Deals αποτελεί τον κρίκο της γεύσης στην εφοδιαστική αλυσίδα αναπτύσσοντας συνεχώς ένα υψηλού επιπέδου χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει εκλεκτά κρασιά, οινοπνευματώδη, ποτά και τρόφιμα. Αυτή η προσέγγιση αποτελεί μια άριστη απόδειξη της αφοσίωσής της να εφοδιάζει τους επαγγελματίες με πολυτελή, ποιοτικά προϊόντα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά ποτηριών Riedel Veloce. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Maximilian Riedel, το κάθε ένα από τα ποτήρια θα αποκαλύψει τα μυστικά του με το σωστό κρασί.
Κάθε συμμετέχων θα λάβει από ένα δωρεάν σετ 4 ποτηριών Riedel Veloce.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω Viva.gr www.viva.gr/tickets/conference/m-j-riedel-o-deksiotexnis-ton-potirion/