Υπέροχα νέα για επαγγελματίες και οινόφιλους της Κύπρου! Μια ομάδα σπουδαίων παραγωγών της Πελοποννήσου επιστρέφει στις 6 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό για να παρουσιάσει τα εξαιρετικά κρασιά τους, σε όλους τους Κύπριους επαγγελματίες και οινόφιλους. Το Peloponnese Wine Festival θα πραγματοποιηθεί στην καθιερωμένη αίθουσα ‘Ceronia Hall’ του Carob Mill Restaurants στη Λεμεσό από τις 12:00 τις 21:00 και είναι ανοιχτή σε επαγγελματίες και οινόφιλους.
 

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus, που αποτελεί πλέον θεσμό, έρχεται για 5η φορά στην Κύπρο, φιλοξενώντας 27 κορυφαίους οινοποιούς σε ένα walk around tasting και δίνοντας την δυνατότητα της παρουσίασης των ‘μεγάλων’ terroir, των αμέτρητων γηγενών ποικιλιών σταφυλιού και των διαφορετικών στυλ κρασιού που προσφέρει σε αφθονία ο αμπελώνας της Πελοποννήσου. Περισσότερα από 300 κρασιά θα είναι διαθέσιμα για γευσιγνωσία, από περιοχές που εκτείνονται από τη Νεμέα, τη Μαντινεία και την Πάτρα μέχρι τη Μονεμβασιά και τη Μεσσηνία, για να μυήσουν τους επισκέπτες στα συναρπαστικά κρασιά της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αμπελουργικής περιοχής της Ελλάδας.

Το Peloponnese Wine Festival Cyprus 2023 θα ανοίξει τις πόρτες του στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00. Συστήνεται στους επαγγελματίες να προτιμήσουν τις μεσημεριανές ώρες. Το κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέσω της πλατφόρμας viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/happenings/tagfest/peloponnese-wine-festival-cyprus-2023/ μέχρι τις 3/02, και 12€ από 4/02 έως και την ημέρα της εκδήλωσης. Εισιτήρια διατίθενται μόνο μέσω της πλατφόρμας.

Για άλλη μια φορά φέτος, οι επισκέπτες του Peloponnese Wine Festival θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τις σημειώσεις των κρασιών που δοκιμάζουν online, μέσα από την πλατφόρμα my.wine.gr στην οποία είναι περασμένα όλα τα οινοποιεία και τα κρασιά της εκδήλωσης. Πρόκειται για μια χρηστική εφαρμογή καταγραφής σημειώσεων, δυνατότητας βαθμολόγησης και αποθήκευσης των αγαπημένων κρασιών της έκθεσης.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε καταναλωτές. 


Λεμεσός:
Πότε:      Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023
Που:       Ceronia Hall, Carob Mill Restaurants, (Vasilissis Street, Limassol 3602)
Λεπτομέρειες:   Walk Around Tasting από τις 12:00-21:00
Εισιτήριο: 10€ ευρώ προαγορά μέχρι 3 Φεβρουαρίου / 12€ από 4/2 έως την ημέρα της εκδήλωσης.
              
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.peloponnesewinefestival.com
Η σελίδα του Peloponnese Wine Festival στο Facebook είναι: https://www.facebook.com/Peloponnese-Wine-Festival-126824354474451/.